Mariager.dk

Kultur& Kunst

mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager mariager 

Kunst & Kultur

Galleri Vognporten

Galleri Vognporten er en del af Mariager Museum, og holder åbent i museets åbningstid (Tirsdag-søndag kl. 12:00-16:00 fra 1. maj til 1. oktober) 

 

På Galleri Vognporten er der altid noget spændende at se på, både inden for det maleriske, samt skulpturer og keramik. 

 

De skiftende udstillinger kan enten have udgangspunkt i et tema/emne, hvor flere kunstnere er samlet eller så kan det være udvalgte kunstnere, der udstiller flere af deres egne værker.  

galleri vognporten kvadrat
Godtfolk Kvadrat

Godtfolk i Mariager

Godtfolk er små bronzefigurer, der portrætterer en række mariagerborgere, som gennem tiden på den ene eller den anden måde har afspejlet byens historie og dens sjæl.

 

Godtfolk lægger vægt på fortællingerne. Fortællinger om mennesker, som har levet i Mariager. Hver figur er udstyret med en kort forklaring på soklens skilt, som også har en QR/App, hvis man vil læse mere

 

 

Galleri Halmtorvet

Galleriet har fået sit navn efter det lille charmerende, trekantede torv, der ligger lige foran huset. Navnet er opstået, bønderne i hestevognens tid kom med deres tungt læssede hestevogne for at sælge ud af deres afgrøder.

I Galleri Halmtorvet kan du se spændende udstillinger inden for maleri og keramik.

Galleriet er åbent efter aftale – kontakt pr telefon eller mail inden besøg

 

galleri halmtorvet
Kunstboxen kvadrat

KunstBoxen

KunstBoxen består af en gruppe udøvende kunstnere, som har det ønske at skabe et kreativt miljø i Mariager  

Året igennem er der udstillinger i KunstBoxen, både på vægge og podier samt skiftende arbejdende kunstnere med maleri i olie og akryl, smykker, akvarel o.m.a. 

 

Desuden er der året igenem kurser i KunstBoxen i forskellige teknikker og materialer. Kurserne er for både begyndere og øvede. 

 

 

Beskrivelse

Mariager – rosernes by og byen med de toppede brosten. Byen er omkranset af Mariager Fjord på den ene side og enestående natur på den anden