Bestilling:

Når du handler hos Zwei Grosse Bier Bar skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi selvfølgelig skal vide, hvor vi skal sende varerne til, men også for at vi kan kontakte dig, hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende.
Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon

Betaling:

Når du bestiller varer hos Zwei Grosse Bier Bar kan du vælge, at betale din ordre på en af følgende måder:

Bankoverførsel: Hvis du vælger betaling via bankoverførsel afsendes dine vare når vi modtager betalingen. Hvis ikke betalingen er modtaget senest 5 bankdage efter bestilling annulleres ordren. Kontooplysninger til brug ved betalingen vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Betalingskort: Hvis du betaler med betalingskort trækkes pengene på din konto når varerne afsendes. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til PBS (Nets) Hos Zwei Grosse Bier Bar kan du betale med følgende kort: Dankort, eDankort, VisaDankort, Visa Electron, MasterCard, Marstercard debit

Levering:
Ordre hos Zwei Grosse Bier Bar leveres med Post Danmark til den ønskede leveringsadresse. Du vil i bestillingsprocessen kunne vælge mellem de, for din ordre, tilgængelige leveringsformer. Normalt ekspederes din ordre løbet af en til to hverdage efter vi har modtaget betalingen. Hertil skal lægges Post Danmarks forsendelses tider der er som følger:

Fortrydelsesret: Bestillinger hos Zwei Grosse Bier Bar er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret. Hvis du ønsker at gøre brug af din returret skal dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen. Når du returnere de købte varer skal det ske i væsentligt samme stand og antal. Det gør vores arbejde meget nemmere og fremmer dermed tilbagebetalingen, hvis du på følgeseddelen angiver fakturanummer, eller du ligger en kopi af fakturaen i pakken. Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund til returneringen, men vi vil sætte pris på det hvis du alligevel gør det.
Uden tilbagemeldinger fra vore kunder er det svært for os at vide, hvor skal sætte ind for at forbedre vort sortiment eller service. Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb inklusiv fragt, men minus eventuelle gebyrer.

Forsendelses omkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden. Tilbagebetaling af købssummen sker som bankoverførelse, og du skal derfor oplyse om dit pengeinstituts navn og dit registrerings - og kontonummer. Vi overfører pengene til din konto inden for 5 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne fra dig. Der er ingen krav om at du skal returnere varerne i den originale emballage, men det er dit ansvar at sørge for at de varer er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor, hvis du er i tvivl om du ønsker at beholde det købte, at du gemmer kasse og anden emballage.

Fortrolighed:

Zwei Grosse Bier Bar - Øster Hurup vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom. I forbindelse med dit besøg på Zwei Grosse Bier Bars hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug.

Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

Hvilket land kommer den besøgende fra
Hvordan finder de besøgende vores side
Hvilken browser bruger de besøgende
Hvilken skærmopløsning har de besøgende
Hvilken side kommer den besøgende ind på
Hvilken side forlader den besøgende sitet fra
Hvor lang tid bruger den besøgende på siden
Hvor mange sider ser den besøgende